RAID/HP heeft een uitgebreid gamma hoogwaardige instrumenten en toebehoren. In dit overzicht treft u het programma voorzien van een beknopte beschrijving. Via de link RAID/HP op onze website kunt u door bijvoorbeeld het artikelnummer in te geven uitgebreide informatie terug vinden. Alle meters zijn voorzien van een duidelijke montagehandleiding. De adapters, vervangende delen en de houders zijn alleen geschikt voor de RAID/HP meters en anders meters met een doorsnede van Ø52mm.

SERIE Night-Flight: Analoge instrumenten voorzien van LED verlichting (wit, blauw en rood). De instrumenten in deze serie zijn voorzien van een zwart afdekglas en de waardes zijn alleen zichtbaar als de meters aan staan. Uitgeschakeld is de display zwart. De instrumenten zijn voorzien van een aluminium rand.
SERIE Night Flight Digital: Boordinstrumenten welke voorzien zijn van processortechniek. De aanduiding is meerkleurig en de cijfers blauw (Blue serie) of rood (Red serie). Alle meters in deze serie, behalve de Volt en Buitentemperatuurmeter, geven na ca. 10 minuten gedurende 50 seconden de boordspanning weer (Voltage). De instrumenten in deze serie zijn voorzien van een zwart afdekglas en de waardes zijn alleen zichtbaar als de meters aan staan. Uitgeschakeld is de display zwart. De instrumenten zijn voorzien van een aluminium rand.
SERIE Silver: Analoge instrumenten voorzien van LED verlichting. De sportief ogende instrumenten lichten blauw op als meters zijn ingeschakeld. Indien de meters niet voorzien worden van spanning is de weergave zilver/zwart. De instrumenten zijn voorzien van een alu-behuizing.
SERIE Sport: Voor de instrumenten in deze serie worden stappenmotoren van Zwitserse makelij gebruikt om aan de hoogste verwachtingen te voldoen (6480 stappen per bereik). Deze zorgen voor een procesgestuurde digitale verwerking van data. Hierdoor hebben externe factoren zoals temperatuur en schokken nagenoeg geen effect op de aangegeven meetwaarden. De instrumenten zijn voorzien van helder wit licht. Alleen deze serie heeft een benzinedrukmeter voor Jetronic-inspuiting in het programma
SERIE SR: Analoge instrumenten voorzien van LED verlichting. De sportief ogende instrumenten lichten rood op als meters zijn ingeschakeld. Indien de meters niet voorzien worden van spanning is de weergave rood/wit. De instrumenten zijn voorzien van een alu-behuizing. De instrumenten in deze serie zijn allen leverbaar zolang de voorraad strekt.
 
Zoekfunctie
Direct bestellen
Nieuwsbrief aanmelden
NIEUWS/NEWS