LEGENDA & INFO
0,00 €  
excl. 21% BTW
 
Art.-Nr.
 

GKB Import BV is de officiële importeur van REMUS Sportexhaust (auto) voor Nederland, België en Luxemburg. Ons programma is het actuele programma zoals door de fabrikant wordt aangeboden eventueel aangevuld met enkele aanbiedingen. Naast REMUS treft u ook een aantal SEBRING uitlaatdelen in het programma aan. De firma SEBRING is een aantal jaren geleden overgenomen door REMUS en de kwaliteit en pasvorm etc. is 100% gelijkwaardig aan die van REMUS. De onderdelen zijn dan ook prima samen te monteren. Made is Oostenrijk 24 maanden garantie + 12 maanden coulance. Bijna alle uitlaatdelen zijn EG gekeurd (+ ECE type approval).

SOUND: agressieve Racing Sound
DESIGN: oppervlak kogelgestraalde, 100% RVS
POWER: meer vermogen, minder tegendruk, lichte bouw en een perfecte pasvorm.

In ons overzicht gebruiken wij een aantal cijfers/symbolen welke voor het artikelnummer staan:

1) ATTENTIE: het is niet toegestaan om de stand van de kleppen te wijzigen bij gebruik op de openbare weg. Als de stand van de kleppen wordt gewijzigd dan is de uitlaat niet langer EG gekeurd en niet meer street legal.

2) Leverbaar zolang de voorraad strekt.

3) Bij installatie van het REMUS Axle-Back en/of GPF/Cat-Back-System op voertuigen welke op het circuit rijden, wordt een ECU remapping geadviseerd om een maximale toename in performance te bereiken en om er zeker van te zijn dat de CEL (check engine light) niet wordt geactiveerd.

4) Bij installatie van de REMUS Downpipe met of zonder race katalysatoren op voertuigen welke op het circuit rijden, wordt het een ECU remapping aangeraden om er zeker van de zijn dat de CEL (check engine light) niet wordt geactiveerd en om de loop van de motor na montage van de REMUS racing downpipe niet negatief te beïnvloeden.

5) Het gebruik van RACING producten en producten zonder EG goedkeuring is op de openbare weg niet in alle landen toegestaan.

#) Afwijkende vrachtkosten in verband met de afmetingen van het pakket (informatie op aanvraag)

ATTENTIE:
Alle uitlaatdelen zijn voorzien van de bijbehorende EG papieren (of via QR-code te downloaden)  met uitzondering van de RACING uitlaatdelen. Tenzij specifiek aangeven passen de uitlaatdelen alleen in combinatie met de originele achterskirt (bumper) De eindstylingen van REMUS zijn van RVS en verchroomd tenzij anders aangegeven. Het is ons streven de informatie op de website actueel te houden maar het kan natuurlijk altijd voorkomen dat wijzigingen en of aanpassingen nog niet bij ons bekend en/of verwerkt zijn.